Demeter Anett

Írhatnám, hogy hol, mikor születtem, milyen végzettségeim vannak, vagy milyen munkakörben dolgozom, de ezek mind-mind csak információk rólam, nem pedig én vagyok.

,,Teljesen mindegy, hogy mi jön, jó lesz úgyis. Mindig kinyílik egy új ajtó valahol. Még akkor is, ha egyáltalán nem úgy történnek a dolgok, ahogyan megszokott, mindegy, jó lesz úgyis!" énekli Mark F. (magyarra fordítva), valahogyan én is így képzelem el, persze, nem mindig, de törekszem rá, hogy mindig így legyen. 

Hiszem, hogy az angyaloknak nincsenek lábnyomai, mert jót tenni igenis kötelesség.Hiszem, hogy a csend nem üres, hanem tele van válaszokkal, mert a legtöbb dolog igenis Önmagunkban keresendő. Egy szó,mint száz imádok élni, megismerni, megtapasztalni új - másoknak sokszor - hajmeresztő dolgokat, kitolni azokat a határokat, amik talán sosem léteztek. Mindig egy újabb út elején vagyok, dehát mindenki így kezdi. :)

"A száraz rész pedig így szól": 1991. szeptember. 13-án születtem, Mezőkövesden, itt is éltem 2014 teléig, ugyanis akkor fogtam magam és egyik napról a másikra kiköltöztem Olaszországba. Azóta a két ország között ingázom (remélem jövőre sikerül haza költöznöm). Végzettségemet tekintve, gyógymasszőr, manikűrös, pedikűrös vagyok, és jelenleg az AVKF - óvodapedagógus szakára járok, levelező tagozaton. Három nyelven beszélek (angol, német, olasz) és tervben van, hogy megtanulok oroszul. Szeretek olvasni és fotózni. Írni a kiköltözésem körül kezdtem el aktívan, ami a mai napig akkor megy a legjobban mikor kicsit depresszív a hangulatom. Nagyon fontos számomra, a szeretet, a barátság, a család, a kreativitás és a rend/tisztaság.