Orsós Nikolett


Üdvözlök mindenkit. A nevem Orsós Nikolett, bár jobban szeretem, ha csak Nikinek hívnak. 29 éves vagyok. Baranya megyéből származom. Versírással körülbelül 14-15 éves korom óta ütöm el az időt, feltéve, ha van mondanivalóm és jön az ihlet. Verseim témái mindig az adott élethelyzetemtől függnek, így aztán vannak szerelmes verseim, családtagjaimnak szánt verseim és Istennek íródottak is.

Gyermekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben a vallás, mivel édesapám egyedülálló szülőként, Isten mellett találta meg a vigaszát és a mindennapokhoz szükséges erőt, amivel megbirkózott az élet kihívásaival. Az ő hatására kezdett el engem is érdekelni a vallás, jobban mondva Isten. Úgy éreztem, hogy nekem is csak Ő a mentsváram, a segítségem. Most, felnőttként már fontos helyet tölt be az életemben a párom is, és a kislányom is.

Nagyon pozitív embernek tartom magam, igazából mindenben igyekszem a szépet és a jót meglátni. Nagyon boldoggá tud tenni reggelente az ablakomon beszűrődő napsütés, de ugyanúgy örülök annak is, ha az otthonunk melegében kell eltölteni a hűvös téli napokat. Az egyik sűrűn használt mottóm az, hogy: Ha elvesszük a jót, vegyük el a rosszat is! Optimizmusommal szeretek másokba is lelket önteni, segíteni. Szeretek beszélgetni, olvasni, az utóbbi időkben ez inkább a mesekönyvekre korlátozódik.

Hosszasan tudnék magamról még írni, de úgy gondolom, hogy verseim által is megismerhet, aki szeretne, hiszen benne van szívem, lelkem.